logo

Produse
Publicitare Indoor/Outdoor

Pentru o imagine mai buna a companiei dvs

Detalii

Produsele noastre:

Produse

Autocolante

Autocolantele sunt considerate instrumente de marketing si advertising valoroase, sporesc notorietatea companiei si in acelasi timp fac cunoscuta o oferta, un eveniment sau o promotie.

Culori: transparent sau alb sau culori din gama Oracal. Suprafata: mata sau lucioasa. Adeziv: permanent / removable(durata medie, permite dezlipirea fara reziduuri), transparent / gri.

Utilizari: standuri expozitionale, decoratiuni vitrine, inscriptionari autovehicule, display-ere, evidentiere produse si servicii, sigle firma, panouri publicitare, colantari geamuri, sali conferinta, restaurante, baruri, birouri, decoratiuni interioare etc.

Produse

Tapet
Personalizat

Fototapetul sau tapetul personalizat este printat la rezolutii mari, iar printul este lavabil - rezistent la apa. Poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit, si poate fi aplicat in club, cafenea, restaurant, magazine, living room, camera copiilor etc.

MG Atelier va pune la dispozitie 2 tipuri de tapet si anume:
1. Fototapet decorativ texturat , are textura asemanatoare tapetului din comert cu suprafata vinilica si se poate aplica cu adeziv special.
2. Fototapet autoadeziv, acest model de tapet se aplică cu usurinta, ca un autocolant, nu necesita adeziv special. De asemenea, fototapetul autoadeziv nu are suprafata texturata ca un tapet obisnuit, ci are o suprafata neteda, satinata.

Produse

Printuri
De mari
Dimensiuni

 • Bannere

 • Frontlit

 • Blockout

 • Backlit film

 • Mesh

 • Hartie blueback

 • Hartie whiteback

Printul de mari dimensiuni reprezinta solutia perfecta pentru un impact vizual sigur, afisand mesaje care sa atraga atentia, chiar si de la departare! Folosim cele mai calitative materiale cu ajutorul carora se pot transmite imagini exceptionale printate la rezolutii foarte inalte si de dimensiuni mari.

Frontlit
Culori: alb sau colorat in masa. Suprafata: mata sau lucioasa. Grosime:440 - 510g/mp. Finisaje: tiv, capse si gauri de vant. Utilizari: bannere ,decorari spatii expozitionale,afisaj stradal, panouri cu cadru metalic iluminate sau neiluminate, diverse aplicatii indoor etc.

Blockout
Suprafata: mata, opaca. Grosime: 405-560g/mp. Finisaje: tiv, capse si gauri de vant. Utilizari : bannere stradale dubla-fata, steaguri, panouri publicitare, prelate tir, structuri arhitecturale, etc.

Backlit film
Suprafata: mata sau lucioasa. Grosime: 210-280g/mp. Utilizari: reclame luminoase, casete luminoase, semnalistica de interior iluminata. Calitatea principala a acestui material este translucenta, difuzand foarte bine lumina.

Mesh
Suprafata: mata cu perforatii. Grosime: 290-400 g/mp. Finisaje: tiv si capse. Utilizari: bannere mari pentru cladiri, bannere pentru scene, panouri publicitare de mari dimensiuni etc. Principala caracteristica este impletitura rara ce permite trecerea luminii si scade greutatea materialului.

Hartie blueback
Suprafata: satinata cu spate albastru. Grosime: 115-120g/mp. Utilizari: panouri de mari dimensiuni(tip billboard), afise, postere, display-uri, casete luminoase. Hartia blueback este dedicata aplicatiilor din exterior, avand spatele albastru, stralucire datorita tratamentului special aplicat, uniformitate excelenta si opacitate ridicata. Hartia blueback poate fi lipita cu aracet, fara a deteriora printul.

Hartie whiteback
Suprafata: translucenta cu spate alb. Grosime: 150g/mp. Utilizari: aplicatii cu iluminare din spate, decorari citylight-uri, postere, poze, siteme de expunere, schite etc. Rezistenta la umiditate, zgariere sau rupere, cu o excelenta calitate a printului, chiar daca materialul este sau nu iluminat, hartia Whiteback este solutia optima pentru decorari.

Produse

Printuri
Speciale

 • Stickere

 • Window Graphics

 • Folii Decorative

 • Sablare

Floor Graphics sau Floor Sticker este un autocolant PVC printabil, folosit pentru a decora podele de marmura, gresie, parchet etc. Acesta este un material ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior, si este prevazut cu un coating special care il impiedica sa devina alunecos, chiar si atunci cand este umed.

Window graphics este o modalitate excelenta de atragere a atentiei potentialului client deoarece poate fi aplicat pe o gama larga de suporturi, de la imobile la mobile, si ofera flexibilitate in campania de promovare. Window Graphics sau One Way Vision este o folie speciala de autocolant pvc care dispune de perforatii rotunde, mici si foarte dese. Spatele foliei este de culoare neagra avand un adeziv durabil in timp si rezistent la intemperii. Se poate utiliza la reclama pe autoturisme, autovehicule pentru transport in comun ,vitrina magazine etc. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei One Way Vision pot sa vada prin ea, privit insa din afara, aspectul lui este foarte asemanator cu cel al autocolantului PVC clasic imprimat, astfel ca nu permite ca trecatorii sa poata vedea in interiorul spatiului decorat.

Folia decorativa este extrem de practica oferind diferite grade de transparenta si intimidate, pentru a te ajuta sa rezolvi problemele de design, dar si de confort. Foliile decorative va sunt oferite intr-o gama larga de motive grafice si se pot folosi atat pentru delimitarea birourilor, a spatiilor comerciale, spitale, clinici, cabinete medicale, cat si pentru a decora ferestrele locuintelor.

Va punem la dispozitie o gama variata de folii adezive pentru geamuri:
• Folii sablate (PVC/poliester) – pastreaza luminozitatea, dar si intimitatea
• Folii decorative – acopera toate suprafetele din sticla si modifica caracteristicile acesteia
• Folii pentru geamuri – pastreaza confidentialitatea mergand pe principiul de a vedea fara a fi vazut; creeaza o oglinda perfecta (in diverse culori)
• Folii colorate (PVC/poliester) – mentin transparenta si culoarea in acelasi timp.

Printurile speciale reprezinta o solutie eficienta, rapida si ieftina pentru promovarea imaginii companiei dumneavoastra.

Produse

Materiale
Textile

 • Roll-up banner

 • Pop-up spider textil

Produsele tip roll-up banner sau X Banner au un design atragator, fiind concepute sa inspire incredere si profesionalism! Materialele usoare care compun sistemele noastre il fac foarte usor de transportat si manipulat. Roll-up banner-ul este un sistem expozitional portabil, alcatuit dintr-o caseta din aluminiu, in care este rulata o panza pretensionata, personalizata, careia i se ataseaza o tija din aluminiu pentru a o fixa in pozitie verticala si picioare rabatabile de sustinere. Utilizari: prezentari vizuale la expozitii, targuri si campanii de promovare ori in showroom-uri, magazine, centre comerciale, sali de conferinta etc.

Pop-up spider textil este realizat dintr-un cadru tubular de aluminiu, usor de montat si demontat, rezistent, care se imbraca cu un material textil imprimat afisand o imagine în format mare, fara imbinari. Sunt ideale pentru conferinte, evenimente de lansare, prezentari, showroom-uri, sali de asteptare, targuri, sau orice alt eveniment la care veti participa.

Produse

Steaguri

Steagurile noastre portabile sunt ideale pentru promovare atat la interior, cat și la exterior. Steagurile publicitare pot fi personalizate cu orice text, in orice font si culoare. Spunem ca sunt solutia ideala, pentru ca sunt de mai multe dimensiuni(S, M, L sau XL) si forme(tip lacrima, pana, dreptunghiular). Este adesea realizat din material textil-polyester, cu o buna vizibilitate fata-verso, a carui suprafata permite obtinerea unor culori intense, cu o rezistenta foarte mare la razele ultraviolete. Utilizari: standuri expozitionale, decorare de magazine, semne de interior, semne de exterior, semnalizare locatie, evenimente sportive, dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante si cafenele etc.

Produse

Tablouri
Canvas

Realizam la comanda tablouri canvas.